Благодійний турнір зі швидких шахів, який відбудеться 6 квітня 2024 року.

Запрошуємо юристів та представників банківських установ на черговий Благодійний турнір зі швидких шахів, який відбудеться 6 квітня 2024 року.
Місце проведення: м. Київ

До участі у турнірі запрошуються юристи: адвокати, приватні практики, судді, нотаріуси, виконавці, арбітражні керуючі, співробітники юридичних компаній, держаних органів, установ тощо. Представники банківських установ: сфера права, економіки, фінансів, менеджменту, сфера інформації та технологій.
Учасники будуть поділені на групи.
Група А – учасники з рейтингом вище 1900 (ФШУ, FIDE).
Група Б – учасники з рейтингом до 1900 та учасники без рейтингу.

Система проведення: змагання будуть проводитись за швейцарською системою у 7 турів. Контроль часу: швидкі шахи – 10 хвилин на партію з додаванням 5 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. У випадку рівності додаткових показників 1, 2 і 3 місця учасники грають контрольні матчі – 10 хвилин партія з додаванням 5 секунд.
   Обов’язкова попередня реєстрація: shahist2021@ukr.net
  Учасники мають зазначити ПІБ, посаду, підтвердження наявності юридичної освіти для юристів, для представників банківської сфери – підтвердження наявності вищої освіти у сфері права, економіки, фінансів, менеджменту, сфері інформації та технологій; вказати контактний телефон та надіслати підтвердження сплати внеску за участь у турнірі.

У разі виникнення питань просимо звертатися за телефоном: (097) 793 8210, Лариса Ільчук.
Організатори: Міністерство юстиції України, Ukrainian Chess Federation, Шахіст - Шаховий клуб.

Турнір передбачає мінімальний благодійний внесок за участь у розмірі 500 грн, який сплачується на спеціальний рахунок Нацбанку на підтримку ЗСУ.