Семінар "Законодавчі зміни у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, їх практичне застосування"

18 березня об 11.00 год. у форматі відео-конференції відбудеться семінар «Законодавчі зміни у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, їх практичне застосування у зв’язку з набуттям чинності  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству» від 05.12.2019  №340-IX.

Під час заходу обговорять новели законодавчих змін у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, основні новели пакету антирейдерських законів,  проблематику розгляду скарг у сфері державної реєстрації, діяльність Офісу протидії рейдерству.

Головні спікери:

Кирило Міненко – начальник центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ);

Дмитро Кирилюк – директор Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України;

Віктор Дубовик  – заступник директора – начальник Управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України;

Світлана Шуляк – Гончаренко – головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ);

Роман Кучерявий  – начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)