01-10-202409:46

День захисників та захисниць України: урочисте вшанування героїв

1 жовтня 2024 року заступниця начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Олена Яковюк разом із представниками місцевої влади взяла участь у покладанні квітів з нагоди Дня захисників і захисниць України.
Урочистий захід відбувся на центральній площі міста біля меморіалу полеглим воїнам, де також зібралися ветерани, військовослужбовці та мешканці громади.
Подія розпочалася з хвилини мовчання на знак вшанування пам'яті героїв, які віддали своє життя за незалежність і суверенітет України. Покладання квітів до меморіалу стало символом глибокої вдячності загиблим захисникам та захисницям нашої країни.
"Сьогодні ми вшановуємо героїв, завдяки яким Україна стоїть непохитно. Кожен із них віддав своє життя, аби наші діти та онуки жили у вільній і незалежній країні. Їхня жертва не буде забута, а ми, в свою чергу, продовжимо робити все можливе для підтримки тих, хто зараз на фронті, та для побудови кращого майбутнього для нашої держави» - підкреслила Олена Яковюк.
Цей захід підкреслив не лише важливість пам'яті про полеглих, але й наголосив на підтримці тих, хто сьогодні стоїть на захисті України. День захисників і захисниць нагадує нам усім про жертви та зусилля, які дозволяють будувати мирне майбутнє. Він закликає до єдності та підтримки наших військових у їхній боротьбі за свободу.