09-10-202413:28

До Дня юриста керівник Центральнаюстиція Кирило МІНЕНКО спільно із заступниками урочисто привітав колектив з професійним святом!

До Дня юриста керівник Центральнаюстиція Кирило МІНЕНКО спільно із заступниками урочисто привітав колектив з професійним святом!
У рамках заходу відзначили найактивніших працівників, які своєю щоденною роботою підтверджують високі стандарти служби.
 «Кожен ваш робочий день — це крок до більш справедливого суспільства.
Юрист — це той, хто не просто виконує закон, а допомагає людям знайти правду та відчувати захист.
Нехай ваш професіоналізм і далі буде тією надійною опорою, на яку може покластися кожен громадянин», — підкреслив Кирило Міненко, звертаючись до колективу.
Особлива нагорода — Нагрудний знак від Міністерства юстиції України — була вручена керівниці Київського відділу державної реєстрації смерті Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Вікторії Костенко. Її віддана праця та професіоналізм не залишилися непоміченими!
Відзнаку отримала й заступниця керівника Центральнаюстиція Олена Яковюк. За її вагомий внесок у розвиток правової сфери та самовіддану роботу, її було нагороджено Почесною грамотою Міністерства юстиції України. 
 
Ми приєднуємося до всіх теплих привітань та бажаємо колективу подальших професійних успіхів, поваги та довіри від громадян!