28-02-202011:18

До уваги осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора!

Міністерством юстиції України розпочато прийом запитів від суб’єктів державної реєстрації для проходження тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації особами, які мають намір виконувати функції державного реєстратора.

До тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації, яке відбудеться у березні 2020 року, будуть допущені особи щодо яких надійшли оформлені належним чином запити від суб’єктів державної реєстрації у період з  09 год. 00 хв. 26 лютого 2020 року до 16 год. 30 хв. 06 березня 2020 року.

Днем подання запиту на проходження тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації, вважається день фактичного отримання його Мін’юстом.

Запити від суб’єктів державної реєстрації направляються до Міністерства юстиції України на поштову адресу: 01001 м. Київ, вул. Городецького, 13.

Звертаємо увагу, що повідомлення про дату, час та місце проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації, а також прізвище, ім’я та по батькові осіб, які допущені до нього, буде розміщено на офіційному веб-сайті Мін’юсту за сім календарних днів до дня його проведення.

Більш детальну інформацію щодо проведення тестування Ви можете дізнатися за посиланням: https://minjust.gov.ua/ndd/dergreestr/dergreestr_vuzn або за телефоном 044-233-65-12.