26-12-202208:06

До відома атестованих судових експертів, які не працюють у державних спеціалізованих експертних установах, а також осіб, які бажають отримати кваліфікацію судового експерта

  До відома атестованих судових експертів, які не працюють у державних спеціалізованих експертних установах, а також осіб, які бажають отримати кваліфікацію судового експерта.
 
  У зв’язку з дією на території України правового режиму воєнного стану, проведення планових перевірок діяльності атестованих судових експертів, які не працюють в державних спеціалізованих експертних установах, зупинено на період до останнього календарного дня (включно) місяця, в якому буде припинено чи скасовано воєнний стан.
 
  Водночас повідомляємо про те, що перевірка відповідності робочого місця може бути проведена в районах, у яких не проводяться воєнні (бойові) дії або які не перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), у разі надходження заяви щодо проведення такої перевірки від особи, яка має намір отримати або підтвердити кваліфікацію судового експерта з відповідної експертної спеціальності.
 
  Заяви про перевірку відповідності робочого місця приймаються Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ) за адресою:
01001, м. Київ, пров. Музейний, 2-Д,
а також на електронну пошту: info@kv.minjust.gov.ua.
 
  Зразок заяви про перевірку відповідності робочого місця розміщено за наступним посиланням: https://minjust.gov.ua/legal_expertise/zrazky_zayav.