03-07-202312:41

Інформація про зміну місцезнаходження органів державної виконавчої служби

Інформація про зміну місцезнаходження органів державної виконавчої служби або про визначення органу державної виконавчої служби, на який покладатиметься повноваження з примусового виконання рішень, місцем виконання яких є територія, на якій ведуться активні бойові дії або тимчасово окупована, інформація про які міститься в Переліку, публікується на вебсайті Міністерства юстиції України та вебсайтах міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України по мірі її оновлення.

Управлінням забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області, в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) листом від 07.06.2023 № 22641/04.2 -23 повідомлено про зміну місця розташування відділів державної виконавчої служби у Херсонській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Враховуючи зазначене та з метою виконання наказів Міністерства юстиції України, просимо розмістити на офіційних вебсайтах Міжрегіональних управлінь інформацію наступного змісту: «Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області, в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області, в Міжрегіональні управління Міністерства юстиції Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) тимчасово змінили своє місцерозташування з адреси: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а на адресу: 65007, м. Одеса, Богдана Хмельницького, 34.

Також, відділи державної виконавчої служби Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) тимчасово змінили своє місцерозташування: Бериславський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а
на адресу: 65005, місто Одеса, вулиця Бабеля, 6; Олешківський відділ державної виконавчої служби у Херсонському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса)

з адреси: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а на адресу: 65005, місто Одеса, вулиця Бабеля, 6; Корабельний відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а на адресу: 65005, місто Одеса, вулиця Бабеля, 6;

Дніпровський відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 65036, місто Одеса, вулиця Старицького, 10-а
на адресу: 65007, м. Одеса, Богдана Хмельницького, 34;

Нововоронцовський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 50000, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, вул. СвятоМиколаївська, 45 на адресу: 74200, Херсонська область, Нововоронцовський район, смт. Нововоронцовка, вул. Суворова, 14».

Водночас з метою інформування громадськості просимо також забезпечити розміщення вказаної інформації на офіційних вебсайтах Управлінь забезпечення примусового виконання рішень, органів державної виконавчої служби, на сторінках в соціальних мережах тощо.