08-09-202116:57

Катерина ДІБРОВА зустрілась зі студентською молоддю університету «Україна»

Катерина ДІБРОВА зустрілась зі студентською молоддю університету «Україна».
Студенти-правники Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» познайомились із роботою органів юстиції, можливістю проходження практики та стажування, а також отримали чіткі настанови про те, яким має бути молодий юрист.
Перша заступниця начальника Центрального МРУ МЮ (м. Київ) Катерина ДІБРОВА детально розповіла про діяльність органів юстиції та основні напрямки роботи. Студенти більше дізнались про професії у сфері юстиції: державного виконавця, нотаріуса та державного реєстратора.
 
«Головне питання, яке стоїть перед випускниками вишів - працевлаштування. І чим більше студенти дізнаються про різні види юридичних професій, тим скоріше вони знайдуть своє місце, де будуть розвиватись та приносити користь собі та оточуючим», - зазначила перша заступниця.
У процесі постійного діалогу студенти також отримали відповіді на хвилюючі питання щодо саморозвитку молодих юристів та перспективи роботи на державній службі.
Поділившись власним досвідом побудови кар’єри юриста, Катерина ДІБРОВА також розповіла про переваги та виклики у юридичній сфері, у тому числі, на державній службі.
«Ми чекаємо молодих, талановитих та креативних юристів у #центральнаюстиція. Бачу, що нове покоління юристів має сучасне бачення розвитку держави, вони більш рішучі й готові проводити прогресивні зміни», - додала Катерина ДІБРОВА.
 
Тож такі заходи - це прекрасна можливість майбутнім випускникам дізнатись більше про професію юриста та її можливості, а для нас як роботодавців - заохотити кращих з кращих працювати в команді органів юстиції разом.
Фото - за посиланням: 
https://kyivobljust.gov.ua/galleries/katerina-dibrova-zustrilas-zi-studentskoyu-moloddyu-universitetu-ukraina