23-08-202111:53

Керівник ЦМУ МЮ (м. Київ) Кирило Міненко спільно з головою Київської обласної державноі адміністрації Василем Володіним та очільниками держустанов регіону взяли участь в урочистостях до Дня Державного Прапора України

Напередодні Дня Незалежності нашої Держави ми вшановуємо один з трьох її символів — Державний Прапор України!
Керівник ЦМУ МЮ (м. Київ)  Кирило Міненко спільно з головою Київської обласної державноі адміністрації Василем Володіним та очільниками держустанов регіону взяли участь в урочистостях до Дня Державного Прапора України.
Під звуки Державного Гімну України на флагштоку у місті Бровари, що на Київщині, у парку культури та туризму «Перемога» замайорів синьо-жовтий прапор.
Такі ж акції одночасно пройшли по всіх регіонах України.
 «Вірю, що найбільший стяг області, який ми сьогодні підняли у Броварах, стане точкою консолідації всього регіону»,- наголосив керівник Київської обласної державноі адміністрації Василь Володін.
«Державний Прапор — це не просто стяг, а й символ єднання всього народу.
Можливість мати власний Прапор і власну Державу століттями була мрією для всіх українців, за яку боролися, жертвували собою та найціннішим, що мали.
Сьогодні Україна під жовто-блакитною символікою впевнено заявляє про себе на світовій арені та демонструє значні перетворення»,- зауважив Кирило Міненко.
 Офіційно синьо-жовтий стяг затвердили, як державний символ Украіни 28 січня 1992 року.
 У серпні 2004 року Президент підписав Указ про встановлення Дня державного прапора України, який святкується щорічно 23 серпня.
Вітаємо українців зі всіх куточків світу з Днем Державного Прапора України!
Бажаємо сил та натхнення, мужності й віри у світле майбутнє.
Зі святом!
Фотозвіт: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/kerivnik-tsmu-myu-m-kiiv-spilno-z-golovoyu-kiivskoi-oblasnoi-derjavnoi-adkerivnik-tsmu-myu-m-kiiv-kirilo-minenko-spilno-z-golovoyu-kiivskoi-oblasnoi-derjavnoi-administratsii-vasilem-volodinim-ta-ochilnikami-derjustanov-regionu-vzyali-uchast-v-urochistostya