20-08-202115:30

Команда #центральнаюстиція взяла участь у відкритті першого в Україні національного студентського форуму: ОСВІТА, ЛІДЕРСТВО, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, присвяченого 30-й річниці незалежності України

Віра в сильну, сміливу та прогресивну молодь об’єднала представників держави, бізнесу, наукової спільноти та громадськості.
Команда #центральнаюстиція взяла участь у відкритті першого в Україні національного студентського форуму: ОСВІТА, ЛІДЕРСТВО, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, присвяченого 30-й річниці незалежності України.
 
За підтримки та організації Міністерства освіти та науки України, Міністерства фінансів України, Університету державної фіскальної служби України та Ірпінської міської ради форум зібрав проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування з усієї України.
Даний захід допоміг створити унікальне середовище для плідної співпраці студентів із представниками університету, державного сектору та бізнесу.
Як правильно обрати вищий навчальний заклад?
Якими іноваційними та освітніми програмами мотивують студентську молодь у топових ВНЗ України?
Які особистісні якості та навички допоможуть досягти успіху в обраній сфері?
Як молодій людині стати лідером?
Які виклики постають перед молоддю та студентами сьогодні, -
відповіді на ці та інші питання надали почесні спікери заходу.
На локації Містечка кар’єри наша команда допомогла молодим правникам дізнатись більше про державну службу та основні напрямки роботи органів юстиції.
Також наші співробітники розповіли про можливості проходження практики, стажування та працевлаштування в підрозділах юстиції.
В нашій країні є ким пишатись, адже ми маємо таку прекрасну молодь, яка прагне розвиватися, володіє широким кругозором і максимально налаштована на прогресивні зміни.
 
ОСВІТА, ЛІДЕРСТВО, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ - це складові, які допоможуть досягти будь-яких цілей та сформувати дійсно успішне середовище в нашій країні.
А ми нагадуємо, що з вакансіями, які зараз доступні, Ви можете ознайомитись на нашому сайті за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/vacancies
Щодо більш детальних роз’яснень щодо стажування та роботи у органах юстиції телефонуйте до Управління персоналу (044) 521-95-26 чи пишіть до нас на сторінку Facebook.