05-09-202310:12

Зустріч фахівців Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) зі студентами Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства

Фахівці Управління персоналу #центральнаюстиція у рамках співпраці з Київським фаховим коледжем туризму та готельного господарства повели зустріч із здобувачами першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти за спеціальністю «Право».

Про діяльність юстиції розповідали начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Роман КУЧЕРЯВИЙ, начальник аналітично-методичного відділу проходження державної служби Управління персоналу Тетяна ЛІНЧУК, начальник відділу з питань нотаріату у Київській області Управління нотаріату Світлана МАРИЩУК, заступник начальника Дніпровського відділу державної виконавчої служби у місті Києві Людмила КЕНЮК.

Керівники розповіли про основні напрями діяльності очолюваних ними підрозділів і поділилися власним досвідом.

Здобувачі отримали відповіді на питання щодо вступу на державну службу; розв’язання проблем, що виникли на деокупованих територіях; вирішення питань виконавчих проваджень; сертифікації робочого місця приватного нотаріуса, особливостей нотаріальної діяльності тощо.

Співпрацю із профільними закладами вищої освіти планується продовжити, зробивши такі зустрічі регулярними.