07-09-202310:09

Засідання "Нотаріальної школи" (у форматі відеоконверенції) м. Хмельницький

У Хмельницькому відбулася чергова онлайн-зустріч «Нотаріальної школи» для державних та приватних нотаріусів задля оновлення та покращення знань, умінь, необхідних для ефективного надання послуг громадянам.
Відкрила засідання в.о. начальника відділу з питань нотаріату у Хмельницькій області Управління нотаріату Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Оксана РЕВУЦЬКА.
Про окремі аспекти при роботі з Єдиними та Державними реєстрами інформаційної мережі Міністерства юстиції України розповіли начальник відділу супроводження інформаційних систем Хмельницької регіональної філії ДП «НАІС» Ольга ТКАЧ, старший адміністратор відділу супроводження інформаційних систем Хмельницької регіональної філії ДП «НАІС» Наталія ФАДЄЄВА, адміністратор І категорії відділу супроводження інформаційних систем Хмельницької регіональної філії ДП «НАІС» Ірина НАКОНЕЧНА.
Головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Наталія ЗАЯЦЬ роз’яснила особливості проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та юридичних осіб.
До того ж в.о. начальника відділу з питань нотаріату у Хмельницькій області Управління нотаріату Оксана РЕВУЦЬКА, головний спеціаліст відділу з питань нотаріату у Хмельницькій області Управління нотаріату Світлана НОВЧЕНКОВА ознайомили нотаріусів зі змінами до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України.
Слухачі онлайн-семінару підвищили свій професійний рівень та зможуть впевнено реалізувати набуті знання на практиці.