06-06-202411:43

На Хмельниччині відбулося чергове засідання "Нотаріальної школи"

У форматі відеоконференції відбулося чергове засідання "Нотаріальної школи" на Хмельниччині, в якому взяли участь начальник відділу з питань нотаріату у Хмельницькій області Управління нотаріату ЦМУ МЮ (м. Київ) Наталія МУЛЯР, фахівці з питань нотаріату та приватні нотаріуси регіону..
 
Захід проведено з метою вивчення наступних важливих питань:
 * особливості встановлення опіки над майном особи, зниклої безвісти за особливих обставин.
 * порядок державної реєстрації прав на підставі окремих судових рішень та ухвали про затвердження (визнання) мирової угоди, предметом якої є нерухоме майно.
 *  правила ведення діловодства державної нотаріальної контори та приватного нотаріуса,
 *  порядок подання інформації для взяття на облік (зняття з обліку/поновлення на обліку) суб’єктів первинного фінансового моніторингу (нотаріусів).
 
Завідувач Хмельницького обласного державного нотаріального архіву Інна ВАЛЬЧУК наголосила на важливості постійного підвищення рівня знань нотаріусів.
Це дозволяє їм надавати якісні та кваліфіковані послуги громадянам, а також забезпечувати дотримання законності у сфері нотаріату.
 
Важливо зазначити, що такі заходи проводяться регулярно по всій Україні. Їх метою є забезпечення якісної та доступної нотаріальної послуги для всіх громадян. Тому засідання "Нотаріальної школи" стало корисним та інформативним заходом для всіх учасників.