19-12-202310:00

Нагородження до Дня працівника державної виконавчої служби Центрального МУ МЮ (м.Київ)

До Дня працівника державної виконавчої служби в Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) відбулись урочисті засідання працівників ДВС столиці, Київської області, Хмельницької, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей.
Керівництво Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) привітали з професійним святом та нагородили найбільш активних та результативних працівників ДВС.
 
Вітаючи учасників заходу регіональні координатори та керівники управлінь ДВС регіонів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) наголосили на тому, що вони є опорою для мешканців регіонів та подякували кожному, побажали витримки, зростання, успіхіву відстоюванні законності та справедливості.
«Ви робите величезний внесок для досягнення справедливості в нашій державі. Ви допомогаєте людям повернути те, що належить їм по праву. На вас велика відповідальність. Позитивні результати роботи у роботі державної виконавчої служби, яких вдалося досягти за цей рік, це Ваша заслуга» - зауважив заступник керівника зауважив заступник керівника Центрального МУ МЮ (м.Київ) Дмитро СТРУЦЬ.
«Я знаю, що ця робота не з легких. Однак я впевнений в тому, що злагодженими зусиллями команди ми зможемо подолати будь-які перешкоди» - підкреслив заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), керівник УЗПВР у місті Києві та Київській області Михайло СУВАЛО.
 
Приєднуємось до привітань працівників державної виконавчої служби з професійним святом!
 
Ви допомагаєте людям повернути те, що їм належить по праву.
 
Хай служба приносить задоволення та вдячність громадян!