02-09-202212:54

Нотаріуси Києва, Київшини та Черкащини отримали відзнаки від Міністерства юстиції та #центральнаюстиція

 Сфера нотаріальної діяльності є невід’ємною частиною будь-якої правової держави. Розвиток ділових відносин, умов і методів ведення діловодства, активно сприяли зміцненню і вдосконаленню нотаріату.
 
В честь професійного свята близько 50 найбільш активних приватних та державних нотаріусів отримали подяки та почесні грамоти.
 
«Я радий, що юридична професія нотаріуса, з того моменту, як я в неї прийшов, а було це у 2007 році, удосконалювалась та все більше завоювала повагу серед людей. Через 15 років я можу повторити ті самі слова. Якщо порівнювати з іншими юридичними професіями - нотаріат викликає найбільшу довіру і зараз: з вами радяться адвокати, з вами на зв’язку і держава, і бізнес… Дякую Вам за те що у нас є така нотаріальна спільнота у місті Києві, Київській та Черкаській області окремо головам відділень за їх роботу, бо мені є з чим порівнювати з 2007 року, коли кожен був сам за себе. Один в полі не воїн, а тому об'єднавшись нотаріат показав, що можливо все», - зауважив керівник Центрального управління Мін’юсту Кирило МІНЕНКО під час свого звернення до спільноти.
 
Керівник Управління нотаріату Центрального МУ МЮ (м.Київ) Вікторія НЕСТЕРЕНКО також була відзначена найвищою нагородою Міністерства юстиції України - нагрудним знаком.
 
У привітальному слові до спільноти Вікторія НЕСТЕРЕНКО зауважила:«Серед нагороджених є ті, хто перебуває у ЗСУ, ті хто займається волонтерською роботою та допомагає ЗСУ і переселенцям. Я знаю, що серед присутніх є ті, хто в складі бригади був допомогою МНС при ліквідації наслідків на території, які були тимчасово окуповані російською армією. Ви були тими, хто боровся за кожен документ. Для вас вони не просто папір, а життя людей. Дуже вдячна працівникам управління нотаріату Черкащини, які у ті часи, коли ми не могли повноцінно виконувати свої функції, взяли на себе частково наші обов’язки та активно допомагали.»
 
Вітаємо колег та бажаємо нових досягнень та прогресивних проєктів на благо України!