01-06-202116:57

Нотаріуси Київщини надали благодійну допомогу діткам сиротам та хворим на туберкульоз органів дихання

Незабутні емоції у Міжнародний день захисту дітей подарувала нотаріальна спільнота Києво-Святошинського району Київської області на чолі з керівництвом нотаріату.
Вже за традицією, нотаріуси Київщини надають благодійну допомогу діткам сиротам та хворим на туберкульоз органів дихання, які знаходяться в державному закладі «Дитячому спеціалізованому (спеціальному) санаторії «Барвінок».
«Діти - це наш найдорожчий скарб, наша радість та наше майбутнє. Саме завдяки їм ми пам’ятаємо наскільки важливими є такі прості речі як любов, турбота та підтримка», - зазначила Вікторія НЕСТЕРЕНКО, начальник Управління нотаріату ЦМУ МЮ (м. Київ).
Світлана МАРИЩУК, керівник Відділу нотаріату у Київській області долучилась до привітання та побажала діткам міцного здоров'я, безмежного щастя та здійснення заповітних мрій і бажань.
Згуртувала нотаріальну спільноту Київщини Тетяна ЄРЕСЬКО, голова куща Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області.
Від імені 61 приватного нотаріуса округу, які долучились до благодійної акції, пані Тетяна зауважила: «Чужих дітей не буває! Тому люди повинні якомога більше приділяти уваги вразливим категоріям населення, зокрема дітям, котрі обділені цією турботою та любов’ю з боку батьків».
На разі в закладі знаходиться понад 70 дітей. З кожним днем їх кількість збільшується.
 
Тож виконуючи прохання педагогічного та лікарського складу закладу, об’єднавшись, нотаріальна спільнота передала:
- проектор EPSON EB-W49 (V11H983040) з сучасними і найновішими технологіями;
- портативну та надпотужну музичну колонку (автономна акустична система TMG UF-2112);
- різноманітний спортивний інвентар, а саме: ракетки для великого та настільного тенісу, спортивні бумеранги, скакалки, набори для бадмінтону, м’ячі для футболу;
-  кольорові крейди для малювання;
- сік вітамінний (для виготовлення кисневих коктейлів та пінок) – 170 літрів;
- печиво, цукерки та інші кондитерські вироби – 350 кілограмів.
До привітання хворих діток також долучились приватні нотаріуси Києво-Святошинського округу Київської області Оксана РАКУЛ та Марина СЕМЧУК.
Кожна дитина отримала свою магічну повітряну кульку, яку випускала в небо для здійснення мрій та бажань.
На знак вдячності дітки подарували іграшки та листівки, які зробили власноруч.
Однак, найкращим подарунком для нотаріальної спільноти стали очі дітей, які сяяли від щастя та радості.
Тож пам’ятайте, що тільки разом, спільними зусиллями ми зробимо цей світ хоч трішки добрішим і кращим.
Фото - за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/blagodiyna-dopomoga-ditkam-sirotam-ta-hvorim-na-tuberkuloz-organiv-dihannya