03-09-202112:01

Нотаріусів та працівників Управління нотаріату Центрального МРУ - м. Київ нагородили почесними грамотами та подяками з нагоди Дня нотаріату України!

У честь професійного свята керівник ЦМУ МЮ (м. Київ) Кирило МІНЕНКО, начальник Управління нотаріату #центральнаюстиція Вікторія НЕСТЕРЕНКО  та голова відділення Нотаріальної палати України у місті Києві Наталія Козаєва відзначили нотаріусів столиці, Київщини, працівників Управління нотаріату подяками за високий рівень професіоналізму, компетентність, зразкове виконання службових обов'язків.
 
"Нотаріат - особливо близька мені сфера. Як людина, яка розпочала свою професійну нотаріальну діяльність у 2009 році, щиро радію від усвідомлення, наскільки стрімко еволюціонував український нотаріат за ці роки.
Сьогодні він є високопрофесійним, сильним, стабільним, з потужною підтримкою зі сторони Міністерства юстиції України та Нотаріальної палати України.
Від щирого серця вітаю вас зі святом!" - зауважив Кирило Міненко.
 
"Ми пишаємося вами! Часом доводиться мати справу з надзвичайно важкими справами, однак ви завжди виконуєте свою роботу якісно та віддано. Тож бажаю натхнення, успіхів та якомога більше приводів для радості!" - привітала нотаріальну спільноту Вікторія Нестеренко.
 
Наталія Козаєва звернулась до нотаріусів зі словами вдячності за чудову роботу, щоденний захист прав громадян та їх власності, високу оцінку зі сторони Міністерства юстиції України і Нотаріальної палати України.
Вона побажала нотаріусам невичерпної життєвої енергії та нових досягнень!
 
Одночасно керівник Відділу з питань нотаріату у Черкаській області Світлана БУЛАВА вручила почесні грамоти та відзнаки Центрального МУ МЮ (м.Київ) і Міністерства юстиціі України працівникам нотаріату Черкащини.
 
Фотозвіт за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/nagorodjennya-notariusiv-ta-pratsivnikiv-upravlinnya-notariatu-do-dnya-notariatu-ukraini