22-10-202412:52

Оксана СКРИПНИК, в.о. регіонального координатора #центральнаюстиція взяла участь у 4-му Форумі громадської підтримки проєвропейських правових реформ.

В.о. регіонального координатора Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Оксана Скрипник взяла участь у 4-му Форумі громадської підтримки проєвропейських правових реформ.
Захід, що пройшов під головуванням президента Українського союзу промисловців і підприємців Анатолія Кінаха, присвячений питанню ефективного правового регулювання економіки під час війни та у період повоєнного відновлення.
Форум став майданчиком для обговорення ключових тем, пов’язаних із правовим забезпеченням економіки в умовах війни, а також шляхів удосконалення господарського законодавства в контексті євроінтеграції, а також практичній реалізації напрацьованих кейсів.

До участі в обговоренні були запрошені керівники підприємств, представники професійних асоціацій, адвокати, представники державних інституцій та практикуючі корпоративні юристи.
Серед обговорюваних тем були ключові виклики, з якими стикаються підприємства у воєнний час, та потенційні рішення, які дозволять країні адаптувати державу до вимог європейської спільноти.
Зустріч вкотре підтвердила важливість співпраці між державними інституціями та представниками бізнесу задля спільної розбудови правової основи для економічного відновлення України та її інтеграції до ЄС.