21-04-202017:20

Ольга ОНІЩУК: ще 7 столичних ДРАЦС надаватимуть послугу «єМалятко»

Все більше відділів державної реєстрації актів цивільного стану впроваджують у себе послугу «єМалятко». Минулого тижня до проєкту успішно приєднались Солом’янський, Деснянський та Подільський районні у місті Києві відділи державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

«А вже завтра отримати комплексну послугу також можна буде у Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Святошинському та Шевченківському районних у місті Києві відділах державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)», - заявила заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації Ольга Оніщук.

Нагадуємо, що проєкт «єМалятко» вже успішно реалізовано у містах Вінниця, Луцьк, Дніпро, Кривий Ріг, Маріуполь, Запоріжжя, Львів, Одеса, Рівне, Харків, Київ та cелі Бузова Києво-Святошинського району Київської області.

У подальшому ж скористатись даним сервісом можна буде у всіх відділах державної реєстрації актів цивільного стану вищевказаних населених пунктів, які є учасниками проєкту.

Рекомендуємо під час карантину відвідувати органи та установи юстиції тільки у разі крайньої потреби. Відповіді на запитання та консультації надаються в телефонному режимі та за допомогою онлайн-сервісів.