16-10-202314:59

Онлайн-семінар на тему: "Актуальні питання вчинення нотаріальних дій уповноваженими посадовими особами органів місцевого самоврядування"

Начальник відділу з питань нотаріату у Черкаській області Світлана БУЛАВА та завідувач Черкаської районної державної нотаріальної контори Наталя ЧУЙ провели онлайн-семінар на тему:
"Актуальні питання вчинення нотаріальних дій уповноваженими посадовими особами органів місцевого самоврядування"
Більше 100 представників органів місцевого самоврядування Черкаської області взяли участь у підвищенні кваліфікації.
Світлана БУЛАВА розʼяснила правові підстави вчинення нотаріальних дій, а також звернула увагу на ❕необхідність дотримання нормативно-правових актів під час вчинення нотаріальних дій,
особливо
Порядку вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування, затвердженого наказом МЮУ від 11.11.2011 номер 3306/5,
Порядку посвідчення заповітів і довіреностей, що прирівнюються до нотаріально посвідчених, затвердженого постановою КБУ від 15.06.1994 номер 419.
Також звернула увагу на дотримання вимог ст.ст. 8, 9 Закону України "Про нотаріат"
Наталя ЧУЙ детально зупинилася на посвідченні заповітів та внесенні відомостей про заповіти до Спадкового реєстру, а також видачі дублікати посвідчених документів.
Якщо маєте додаткові питання, чи бажаєте запросити фахівців Управління нотаріату Центрального МРУ - м. Київ до семінарів та навчань, звертайтесь за телефонами, які зазначені у нас на сайті: