28-05-202410:20

Підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо захисту прав і свобод людини та громадянина Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ) та Національною академією внутрішніх справ

Керівник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирило Міненко спільно із заступниками провів робочу зустріч із ректором Національної академії внутрішніх справ Володимиром Чернеєм.
 
 В ході заходу Сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо захисту прав і свобод людини та громадянина, формування правосвідомості та правової культури молоді.
 Кирило Міненко: Підписанням цього документа ми засвідчили свою готовність до співробітництва у визначених Меморандумом напрямах, до впровадження та поширеннч кращих світових практик забезпечення належного навчання для молоді.
У такий спосіб керівник Центральної юстиції залучає студентів до семінарів, круглих столів та інших заходів підрозділів юстиції.
Досвід участі у такій роботі надасть високі стандарти молодим спеціалістам в галузі права.
 
     Це перший конкретний крок по взаємодії Центрального управління Мінʼюсту зі студентами НАВС.
     Наступний – стажування та практика у сферах юстиції.
Адже, як зазначив Кирило Міненко, близько 50% молодих фахівців залишаються працювати в підрозділах юстиції після успішного проходження практики.