08-09-202110:44

Працівники відділів ДРАЦС відвідали інноваційний документ-сервіс "ГОТОВО!" та оновлений Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві

Працівники відділів ДРАЦС в ході навчального процесу поєднали корисне з приємним - відвідали інноваційний документ-сервіс "ГОТОВО!" та оновлений Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві.
Начальник Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостилю Ірина ДУБИКІВСЬКА та очільниця відділів ДРАЦС столиці Рада ДАШУТІНА організували для колег цікаву екскурсійну програму.
Під час візиту до інноваційного документ-сервісу "ГОТОВО!" зустрілися генеральним директором сервісу Анастасією КУЗМИЦЬКОЮ, яка розповіла про втілення у життя ідеї щодо створення установи, показала, як проходить церемонія одруження.
Гостей було запрошено до зали, де проходила репетиція весілля, щоб відчути атмосферу свята та побачити церемонію на власні очі.
Під час візиту до Подільського відділу ДРАЦС Рада ДАШУТІНА та очільниця відділу Наталія МАКАРЕНКО презентували присутнім оновлене приміщення відділу та розповіли історію будівлі.
Цікавий факт: саме в цьому приміщенні, по вулиці Борисоглібська, 6, мешкав перший міський голова столиці Борис Сольський.
 
На завершення у гостей була можливість дізнатися, як проходила реєстрація шлюбу у минулому столітті - зусиллями співробітників відділу було інсценовано весільну церемонію 80-х років.
Фотозвіт:
https://kyivobljust.gov.ua/galleries/pratsivniki-viddiliv-dratss-vidvidali-innovatsiyniy-dokument-servis-gotovo-ta-onovleniy-podilskiy-viddil-derjavnoi-reestratsii-aktiv-tsivilnogo-stanu-u-misti-kievi