02-09-202017:21

Привітання представників нотаріату з професійним святом!

10-й рік поспіль нотаріат святкує професійне свято - День нотаріату України!
Сьогодні керівник Центрального міжрегіонального управління Міністертсва юстиції (м. Київ)  Кирило МІНЕНКО разом з директором Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністертсва юстиції України Дмитром КИРИЛЮКОМ і головою відділення Нотаріальної палати України в місті Києві Наталією КОЗАЄВОЮ привітали представників нотаріальної спільноти Києва, Київщини та Черкащини.
«Центральне МРУ МЮ є взірцем у виконанні своїх професійний обовязків, зокрема у сфері нотаріату», - зазначив Дмитро КИРИЛЮК.
Він побажав усім сил, наснаги і компетентності у роботі.
Додав, що нотаріуси, в першу чергу, забезпечують права громадян, маючи великий ступінь довіри у суспільстві, адже довіра людей - це величезна відповідальність.
Також він нагадав, що часто по окремим представникам судять про всю професію.
Кирило МІНЕНКО вручив подяки активним працівникам нотаріату та відзначив високий професіоналізм та компетентність у виконанні професійних обов’язків нагороджених.
Керівник Центрального управління Мін'юсту побажав не зупинятися на досягнутому, нести професію «нотаріуса» з гордістю та постійно розвиватися в своїй діяльності.
Наталія КОЗАЄВА подякувала представникам нотаріальної спільноти регіону за віданність справі та їхню активну участь в організації різного роду навчальних та професійних заходів з підвищення кваліфікації нотаріусів.
Нагадаємо, що у нотаріальних округах Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції працює більше 2-х тисяч нотаріусів, що становить майже третину від усіх по Україні!