14-05-202409:07

Проведено навчання щодо роботи з реєстрами виконавців державного і приватного сектору

Приватні та державні виконавці пройшли навчання щодо роботи з реєстрами
 
Фахівці Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ спільно з відділами державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), приватними виконавцями провели низку освітніх заходів з метою підвищення кваліфікації та професійного рівня в частині роботи з Єдиними та Державними реєстрами задля якісного надання послуг.
 
Спеціалісти зазначених підрозділів обговорили та окреслили основні акценти в частині реалізації спеціальних повноважень державними, приватними виконавцями під час виконання дій в реєстрах, а саме:
- отримання інформації з Державного реєстру прав, інформації про рухоме майно з Державного реєстру обтяжень рухомого майна, відомостей з Єдиного державного реєстру;
- особливості державної реєстрації обтяжень в Державному реєстрі прав, арешту корпоративних прав в Єдиному державному реєстрі та державному реєстрі обтяжень рухомого майна;
 - особливості виконання судових рішень в інформаційних системах Єдиних та Державних реєстрів.
 
Спільний захід по взаємодії структурних підрозділів ЦМУ МЮ (м. Київ) показав ефективність фахової співпраці та покращення якості робочих показників в результаті спільної роботи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
П