30-11-202315:59

Проведено семінар-тренінг на тему: «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення» фахівцями Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ

Після кризи завжди йде період відновлення та піднесення.
Державні органи в цьому процесі відіграють чи не ключову роль.
Однак аби це дійсно запрацювало, потрібно провести підготовчу роботу.

Фахівці Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ виступили під час роботи регіонального семінару-тренінгу на тему:
«Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення».
Навчання організоване для керівників ЦНАП, представників міських, селищних та сільських рад Хмельницької області Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення».
Начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькій області Тетяна ВОЙТКО висвітлювала питання надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема через ЦНАП.
Про особливості надання адміністративних послуг з державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу через ЦНАП розповідала
Світлана Кадимова, заступник начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів.

❕Посилюємо партнерство задля сталого відновлення.