17-01-202411:18

Проведено нараду на тему: «Нормативно-правове, методичне та інформаційне забезпечення діловодства та архівної справи у структурних підрозділах ЦМУ МЮ (м. Київ)»

Заступниця начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Олена Яковюк спільно з директором Державного архіву Хмельницької області Катериною БУРДУВАЛІС провели онлайн-зустріч для працівників структурних підрозділів Хмельниччини задля методологічної допомоги у веденні архівних справ.
До відеоконференції приєдналися працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану та архівних установ області за територіальним розміщенням.
Тема зустрічі: «Нормативно-правове, методичне та інформаційне забезпечення діловодства та архівної справи у структурних підрозділах Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)».
 
Спікерами заходу виступили:
заступник директора архіву-начальник відділу забезпечення збереженості документів Олександр ВОЙТОВИЧ.
начальник відділу використання інформації документів Наталія КУЗЬМІНА
начальник відділу формування НАФ та діловодства Валентина РАГА.
 
Обговорили такі актуальні питання:
1) Вимоги до переведення архівних справ за 1946-1947 роки від відділів державної реєстрації актів цивільного стану Хмельницької області на державне зберігання.
2) Організація використання інформації з документів відділів ДРАЦС Хмельницької області.
3) Проблемні питання щодо складання описів справ постійного зберігання та з кадрових питань (особового складу) структурних підрозділів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).