11-03-201917:30

Сьогодні відбувся ініційований Мін'юстом тренінг для працівників відділів ДРАЦС області

Сьогодні Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області проведено тренінг для працівників відділів ДРАЦС області,   ініційований Міністерством юстиції України, головною метою якого є підвищення ділової компетентності працівників відділів.

Участь у заході взяли начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Олег Кужелєв, заступник начальника Управління – начальник відділу ДРАЦС Людмила  Компанченко.

Започаткований Мін’юстом ще у 2018 році новий формат підвищення кваліфікації працівників відділів ДРАЦС націлений мотивувати їх до впровадження змін,  на розвиток та удосконалення діяльності у сфері ДРАЦС.

Головний спікер заходу Ірина Дубиківська спілкувалася з присутніми з приводу впровадження нових ініціатив, розглянула актуальні питання створення конкурентного середовища у наданні адміністративних послуг.   

Людмила Компанченко поділилась пріоритетними та амбітними планами на майбутнє.

Загалом учасники заходу мали змогу поспілкуватись на професійні теми та обмінятись досвідом у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.