28-04-202015:42

Сьогодні відзначається Всесвітній день охорони праці

28 квітня - Всесвітній день охорони праці! У цей день більш ніж у ста країнах світу щороку проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

Проте цей рік особливий, перед нами постали нові виклики – пандемія коронавірусу.
Тому Всесвітній день охорони праці- 2020 відзначаємо під девізом: «Зупинимо пандемію: безпека і здоров'я на роботі можуть врятувати життя!".

Разом з міжнародною спільнотою Україна визнає, що здорові та безпечні умови праці – це стратегічне завдання, у тому числі задля запобігання трудовій міграції.

«Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Дуже важливо, щоб кожен співробітник дотримувався всіх правил і норм безпеки. Та не забувайте про можливість віддаленої роботи», - зауважила голова первинної профспілкової організації працівників Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Тетяна Корж.

Нехай кожен робочий день приносить радість від виконаних завдань і гідну винагороду, а здоров’ю на робочому місці ніщо не загрожує!