19-12-201920:55

Співробітники Управління привітали дітей Київщини з Днем святого Миколая

Кажуть, що під час свят може трапитися диво. Насправді ж, диво не трапляється самовільно - його здатна створити людина для іншої за власної волі і вони бувають різні.

Сьогодні у ролі "чарівників" виступили представники Головного територіального управління юстиції у Київській області та нотаріальної спільноти Київщини. Співробітники Управління, представники відділення Нотаріальної палати України у Київській області та нотаріуси Київщини об'єдналися, щоб подарувати діткам диво.

Вони відвідали різні куточки Київської області: дитячий будинок "Надія" Броварського району, центр реабілітації дітей та молоді "Наш дім" м. Бориспіль, дитячий будинок "Чебурашка" Рокитнянського району, Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква, дитячий будинок сімейного типу родини Моляр Обухівського району та багатодітну родину з Миронівського району.

Гостей зустріли з надзвичайною гостинністю та привітністю, а вони, в свою чергу, також віддали частинку своєї теплоти і любові малечі, порадувавши приємними та корисними подарунками: фруктами та солодощами для настрою і натхнення, іграми та бізібордом для розвитку, ноутбуком для навчання, колонками для урізноманітнення дозвілля, а також велосипедами та біговою доріжкою для фізичного виховання.

Тож пам'ятаймо, що дива "створювати" неважко - головне мати бажання.