03-06-202411:27

Статистичний звіт роботи Управління державної реєстрації НПА ЦМУМЮ (м. Київ) за травень 2024 року

Управління державної реєстрації НПА Центрального міжрегіонального міністерства юстиції (м. Київ) працює над забезпеченням прозорості та законності у сфері нормотворення
 
У травні 2024 року фахівці Управління державної реєстрації нормативно-правових актів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) провели ряд робіт з реєстрації НПА та контролю за додержанням законодавства про державну реєстрацію, а саме:
   - 366перевірок суб’єктів нормотворення з метою здійснення контролю за додержанням законодавства про державну реєстрацію НПА
   -  зареєстровано 21 НПА.
   -  на розгляді перебуває 7 НПА.
   -  не було відмовлено в державній реєстрації жодного НПА;
   -  5918 актів, які прийняли субʼєкти нормотворення, було переглянуто.

Додатково зазначаємо, що фахівці Управління розглянули всі отримані запити та звернення громадян і надали відповідну методичну допомогу суб’єктам нормотворення з питань державної реєстрації НПА.
 
Продовжуємо роботу щодо якісної реєстрації НПА з ретельним контролем за додержанням законодавства.
 
Возможно, это изображение 1 человек и текст «МЖКРЕГОНАЛЬНЕУПРАВЛИННЯ மணளளரா МНСТЕРСТВА юстици ЦЕНтРАЛЬНЕ МЖРЕГΙОНАЛЬНЕ УПРАВЛИННЯ КИВ) HIBI #Цифрадня 366 перевтрок суб'Έкт.в нормотворення провели фах.вци #центральнаюстиця 3 метою здйснення контролю за додержанням законодавства про державну реестрацию ΗПА *y травни 2024»