19-06-202016:18

Студентам Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ безоплатно передано музичні інструменти

Сьогодні очільник #центральнаюстиція Кирило Міненко та начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області Марина Прилуцька зустрілися з представниками Кременчуцького льотного коледжу та передали на потреби студентів коледжу музичні інструменти – електричну гітару, електричну скрипку, електричну бас-гітару, саксофон, а також бази для мікрофону та радіомікрофон. Дані інструменти було попередньо вилучено державними виконавцями #центральнаюстиція та передано для реалізації на платформі «OpenMarket» (ДП “СЕТАМ”). Після трьох невдалих спроб реалізації  вони потрапили до переліку майна, що підлягає безоплатній передачі.

«Це вже не перша акція, яку ми проводимо. Дані інструменти в подальшому будуть використовуватися вокальним ансамблем «Крила», що діє при коледжі» – зауважив Кирило Міненко. Він також нагадав, що право на безоплатне отримання майна мають органи державної влади, заклади охорони здоров'я, освіти, соціального  забезпечення, соціального захисту тощо.  Також, таке майно може бути віддано на благодійні цілі або для переробки чи знищення (утилізації).

«З переліком майна, яке підлягає безоплатній передачі, можна ознайомитися на сайті ДП «СЕТАМ» у розділі «Безоплатна передача». В даному розділі розміщені повідомлення про майно для безоплатної передачі. В кожному з яких вказаний кінцевий термін подачі заявок для безоплатного отримання,  адреса та контактні дані органу державної виконавчої служби, до якого необхідно надсилати звернення» – повідомила Марина Прилуцька.

Щиро сподіваємося, що інструменти, які сьогодні передали до коледжу, стануть у нагоді та сприятимуть розкриттю талантів і подальшому творчому розвитку української молоді!

Фотозвіт за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/bezoplatna-peredacha-muzichnih-instrumentiv-dlya-studentiv-kremenchutskogo-lotnogo-koledju-harkivskogo-natsionalnogo-universitetu-vnutrishnih-sprav