Фахівці Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) розповіли про захист прав громадян та окремо роз’яснювали про права та захист дітей, інформували про найпопулярніші послуги та існуючі канали комунікацій з метою отримання відповідей на запитання щодо вчинення нотаріальних дій, питань у сфері держреєстрації громадських формувань, виконання рішень суду, тощо.

Основна мета фестивалю «Майстерня міста Києва-2023» - це залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста, об’єднання соціально-корисних ініціатив , а також створення комунікаційного майданчика між громадою, бізнесом і державою.

Ключовими темами заходу стали правові та волонтерські ініціативи, тренінги з безпеки та першої домедичної допомоги, які цьогоріч органічно поєднались з уже традиційними виступами, майстер-класами та інформаційно-пізнавальними заходами.

Ми віримо, що майстер-класи, правові вікторини та конкурси також вчать дітей сміливості захищати свої права та розкривати здібності. 

Дякуючи нашим Захисникам та Захисницям разом раділи щирим дитячим усмішкам. І мали можливість усі долучились до допомоги ЗСУ.