21-06-202413:37

Участь Віталія Гдичинського, заступник начальника Центрального управління Мін'юсту у нагородженні конкурсу «Юридична освіта майбутнього»

Віталій Гдичинський, заступник начальника Центрального управління Мін'юсту, підтримав молодих юристів на урочистому нагородженні конкурсу «Юридична освіта майбутнього»
 
Сьогодні, у Києві, в актовій залі Міністерства освіти і науки України відбулося урочисте нагородження фіналістів ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього».
Цей захід зібрав понад 6000 учасників з усієї країни, включаючи учнів, студентів та молодих викладачів.
Конкурс був організований Київською Малою академією наук учнівської молоді та Радою молодих юристів України за підтримки Центральнаюстиція, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Міністерства освіти і науки України, та Міністерства молоді та спорту України.
Головна мета заходу — виявлення талановитої молоді та підтримка їхнього професійного зростання у сфері права.
 
Віталій Гдичинський, заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), особисто взяв участь у нагородженні фіналістів, підкресливши важливість їхнього внеску у вдосконалення юридичної освіти та підготовки майбутніх юристів. Він висловив підтримку ініціативи з інтеграції української юридичної освіти в європейський освітній простір та підтримку молодих науковців.
 
Захід також підкріплює інституційну співпрацю та активне впровадження інновацій у сфері юридичної освіти.
Це є важливим кроком у підготовці висококваліфікованих кадрів для сучасного правового середовища України.