03-02-202315:21

Відбулась зустріч керівників та спеціалістів відділів державної реєстрації актів цивільного стану Київщини для координації роботи

  Стійкість, витримка та відвага, — саме такими словами характеризується робота відділів ДРАЦС Київщини за останній рік.
 
  Аби підбити підсумки, окреслити роботу підрозділів на 2023 рік, подякувати за самовіддану працю та скоординувати реалізацію запланованих проєктів начальник Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України Ірина ДУБИКІВСЬКА зустрілась із працівниками ДРАЦСів Київщини.
 
  Окупація та відбудова пошкоджених приміщень, активна робота на деокупованих територіях про яку пригадав регіональний координатор Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Віталій ГДИЧИНСЬКИЙ.
 
  Саме так, попри обстріли та чималі безпекові загрози для кожного фахівця з 24 лютого 2022 відділи ДРАЦС Київщини не припиняли роботу та прийом громадян.
 
  І через рік Людмила Компанченко, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Київській області Управління державної реєстрації #центральнаюстиція, зібрала керівників та спеціалістів відділів державної реєстрації актів цивільного стану Київщини для координації роботи.
 
  За минулий рік працівники відділів зареєстрували майже 57 тисяч актових записів цивільного стану, з яких:
- народжень - 10 852;
- шлюбів - 13 491;
- смерті - 30 113;
- розірвання шлюбу - 1 250;
- зміни імені - 414;
- видали 122 123 документів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.
 
  Війна, яку росія розв'язала проти нашої країни триває, і кожен українець та українка має щоденно дбати про те, щоб допомогти обороні.
 
  Працюємо на своєму фронті, аби перемога була незворотньою.