04-06-201915:00

Юстиція Київської області виступила співорганізатором та учасником онлайн семінару, присвяченому боротьбі з домашнім насильством та протидії булінгу

З нагоди Дня захисту дітей юстиція Київської області виступила співорганізатором та учасником онлайн семінару, присвяченого боротьбі з домашнім насильством та протидії булінгу. 
До заходу долучилися відомі українські політики, спортсмени та митці, що суттєво підвищує увагу суспільства до порушених тем. 
Водночас представники державних органів, адвокатської спільноти, фахові психологи та громадські активісти забезпечили професійний і практичний аналіз конкретних ситуацій насильтсва в сім'ї та цькування у навчальних закладах. При цьому об'єктом уваги був реальний досвід постраждалих жінок і дітей, які виявили неабияку сміливість як у складних життєвих умовах, так і своєю участю у публічному заході. Це гарний приклад того, як не боятися тиску і стереотипів у боротьбі за право бути щасливими. 
Ми вдячні нашим чудовим партнерам "White Ribbon Ukraine/ Біла Cтрічка Україна" та "Здорове дитинство без меж", а також колегам з органів державної влади! Сподіваємося на спільну і продуктивну роботу в подальшому!