20-08-202115:45

З нагоди Дня Незалежності України керівництво ЦМУ МЮ (м.Київ) відзначили працівників почесними грамотами та подяками

Кирило МІНЕНКО: Сьогодні я бачу поруч з собою професіоналів, людей, у яких горять очі, які живуть своєю справою, і розумію - ми на правильному шляху.
З нагоди Дня Незалежності України керівництво ЦМУ МЮ (м.Київ) відзначили працівників #центральнаюстиція почесними грамотами та подяками від Міністерства юстиції України та Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).
Нагрудний знак "За сумлінну працю" від Міністерства юстиції України отримала заступниця начальника Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)
Богдана Братішко.
 Очільник ЦМУ МЮ (м.Київ) Кирило МІНЕНКО подякував співробітникам за високий рівень професіоналізму та відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків.
Перша заступниця начальника #центральнаюстиція Катерина ДІБРОВА привітала усіх з прийдешнім святом та акцентувавала увагу на важливості вкладу кожного працівника в досягненні спільних цілей нашої команди. Побажала всім колегам міцного здоров'я, сил та невпинного розвитку.
До зустрічі на онлайн-зв’язку долучився заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Мін’юсту у Черкаській області Олександр СВІРЕНЮК, який вручив подяки співробітникам юстиції Черкащини. Він побажав усім не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою великі цілі та обов’язково їх досягати.
Заступник начальника Центрального МУ МЮ (м.Київ), начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві Михайло СУВАЛО теж приєднався до привітань: «Бажаю і надалі підтримувати високий рівень професіоналізму, злагодженості у роботі, порядності та добросовісності по відношенню до громадян.»
Цінуємо наших сумлінних і фахових працівників та вітаємо з 30-ю річницею незалежності України! 
Фотозвіт: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/nagorodjennya-spivrobitnikiv-tsmu-myu-m-kiiv-do-dnya-nezalejnosti-ukraini