05-04-202314:14

За березень 2023 року Управлінням надано відповіді на 1338 запити про отримання інформації з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство.

   Однією з функцій Управління банкрутства #центральнаюстиція є оперативне надання інформаційних листів на запити по отриманню інформації щодо платоспроможності та можливості здійснення господарської діяльності суб'єктами господарювання, зокрема для учасників процедур закупівель.
 
   За березень 2023 року Управлінням розглянуто та надано відповіді на 1338 запити про отримання інформації з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство.
 
    Інформація надається за відповідним письмовим запитом у довільній формі до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), в якому необхідно вказати:
- для юридичних осіб — найменування, код за ЄДРПОУ, повна адреса місцезнаходження запитувача;
- для фізичних осіб-підприємців — прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про проведення державної реєстрації, повна адреса місцезнаходження (місця проживання/перебування) запитувача.
 
   У запиті також вказуйте підстави для отримання відомостей, обґрунтування необхідності в оперативному отриманні таких відомостей, спосіб (адресу) отримання інформаційного листа.
 
   Запит повинен містити особистий підпис запитувача (власноруч у разі направлення письмового запиту або із застосуванням електронного підпису при поданні електронного запиту).
 
Письмові запити необхідно надсилати:
м.КИІВ, КИІВСЬКА та ЧЕРКАСЬКА області -
01001, м.Київ, пров.Музейний, 2-Д;
 
АБО
в електронному вигляді (підписані ЕЦП):
bankrut-kiev@ukr.net
ХМЕЛЬНИЦЬКА, ВІННИЦЬКА та ЖИТОМИРСЬКА області -
29000, м. Хмельницький, вул.Володимирська, 91,
 
АБО
в електронному вигляді (підписані ЕЦП):
info@km.minjust.gov.ua