03-09-202411:12

Заступниця керівника #центральнаюстиція Олена ЯКОВЮК привітала представників нотаріальної спільноти Хмельниччини з професійним святом – Днем нотаріату

   Заступниця керівника #центральнаюстиція Олена ЯКОВЮК разом з головою Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм ТЮРІНИМ, головою Хмельницької обласної ради Віолетою ЛАБАЗЮК, заступником міського голови Миколою ВАВРИЩУКОМ привітали представників нотаріальної спільноти Хмельниччини з професійним святом – Днем нотаріату.
    У своїй промові Олена ЯКОВЮК наголосила: «Сьогодні нотаріат області функціонує на повну силу, ми навчились приймати будь-які виклики: і що стосується відключень електроенергії, збоїв в роботі реєстрів чи форс мажорних обставин вчинення нотаріальних дій.
Країна продовжує розвиватись всупереч подіям війни».
Також Олена ЯКОВЮК побажала нотаріусам плідної роботи, успіхів у підвищенні престижу нотаріату, мудрості й нових професійних звершень.
    З вітальними словами та побажаннями сил, наснаги і професіоналізму звернулися високопосадовці органів місцевого самоврядування Хмельницької області.
   Під час заходу відзначили подяками активних працівників нотаріату, підкресливши їхній високий професіоналізм та компетентність у виконанні професійних обов’язків.