11-03-202412:21

6 квітня 2024 року запрошуємо юристів та представників банківських установ на черговий Благодійний турнір зі швидких шахів

Запрошуємо юристів та представників банківських установ на черговий Благодійний турнір зі швидких шахів, який відбудеться 6 квітня 2024 року.
      Місце проведення: м. Київ
      До участі у турнірі запрошуються юристи: адвокати, приватні практики, судді, нотаріуси, виконавці, арбітражні керуючі, співробітники юридичних компаній, держаних органів, установ тощо. Представники банківських установ: сфера права, економіки, фінансів, менеджменту, сфера інформації та технологій.
Учасники будуть поділені на групи. Група А – учасники з рейтингом вище 1900 (ФШУ, FIDE). Група Б – учасники з рейтингом до 1900 та учасники без рейтингу.
Система проведення: змагання будуть проводитись за швейцарською системою у 7 турів. Контроль часу: швидкі шахи – 10 хвилин на партію з додаванням 5 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. У випадку рівності додаткових показників 1, 2 і 3 місця учасники грають контрольні матчі – 10 хвилин партія з додаванням 5 секунд.
    Обов’язкова попередня реєстрація: shahist2021@ukr.net
Учасники мають зазначити ПІБ, посаду, підтвердження наявності юридичної освіти для юристів, для представників банківської сфери – підтвердження наявності вищої освіти у сфері права, економіки, фінансів, менеджменту, сфері інформації та технологій; вказати контактний телефон та надіслати підтвердження сплати внеску за участь у турнірі. У разі виникнення питань просимо звертатися за телефоном: (097) 793 8210, Лариса Ільчук.
Організатори: Міністерство юстиції України, Ukrainian Chess Federation, Шахіст - Шаховий клуб.
Турнір передбачає мінімальний благодійний внесок за участь у розмірі 500 грн, який сплачується на спеціальний рахунок Нацбанку на підтримку ЗСУ.