19-09-202312:07

Інформація про зміну місцезнаходження органів державної виконавчої служби або про визначення органу державної виконавчої служби, на який покладатиметься повноваження з примусового виконання рішень, місцем виконання яких є територія, на якій ведуться активні бойові дії або тимчасово окупована.

 Відповідно до пункту 4 розділу І Інструкції з організації примусового виконання рішень, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 02.04.2012 № 512/5, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 02.04.2012 за № 489/20802, під час дії воєнного стану виконання рішень, місцем виконання яких згідно з частиною першою статті 24 Закону України «Про виконавче провадження» є територія, на якій ведуться активні бойові дії або тимчасово окупована, інформація про які міститься в переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі - Перелік), здійснюється органом державної виконавчої служби, компетенція якого поширюється на таку територію, за умови якщо такий орган змінив місцезнаходження/місцерозташування на іншу території України або органом державної виконавчої служби, визначеним Міністерством юстиції України за поданням/пропозиціями Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України.

       Інформація про зміну місцезнаходження органів державної виконавчої служби або про визначення органу державної виконавчої служби, на який покладатиметься повноваження з примусового виконання рішень, місцем виконання яких є територія, на якій ведуться активні бойові дії або тимчасово окупована, інформація про які міститься в Перелік, публікується на вебсайті Міністерства юстиції України та вебсайтах міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України по мірі її оновлення.

     При цьому слід зазначити, що Управлінням забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області, в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Південного міжрегіонального управління Міністерства Міжрегіональні управління Міністерства юстиції юстиції (м. Одеса) листами від 20.07.2023 № 29420/04.2 -23, від 29.08.2023 № 35227/04.2 -23 повідомлено про зміну місця розташування відділів державної виконавчої служби у Херсонській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса). 

«Відділи державної виконавчої служби у Херсонській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) тимчасово змінили своє місцерозташування:

Великолепетиський відділ державної виконавчої служби у Каховському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 54020, м. Миколаїв, вул. Погранична, 20 на адресу: 73003, Херсонська область, м. Херсон, вул. Мозолевського Б., буд. 2;

Білозерський відділ державної виконавчої служби у Херсонському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 54020, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Погранична, будинок 20 на адресу: 75000, Херсонська обл., Херсонський р-н, смт Білозерка, вул. Свободи, будинок 85;

Великоолександрівський відділ державної виконавчої служби у Бериславському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з адреси: 50005, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каховська, 11 на адресу: 74100, Херсонська область, Бериславський район, смт. Велика Олександрівка, вул. Заводська, 10».