02-06-202017:28

Основні аспекти та рекомендації заповнення реєстраційних заяв стосовно державної реєстрації юридичної особи

Наказом Міністерства юстиції України від 19.05.2020 року № 1716/5 «Про оновлення форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» затверджено нові форми заяв, що подаються для державної реєстрації.
Доводимо до вашого відома, що оновлені форми почали діяти від 1 червня 2020 року.
Управлінням державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) ініційовано обговорення нових форм реєстраційних заяв за типом суб'єктів та реєстраційних дій.
Пропонуємо розглянути основні аспекти та рекомендації заповнення реєстраційних заяв стосовно державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади): https://youtu.be/zsaHNJWL_8E
Розповідає керівник відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Роман Кучерявий.
Для зручного перегляду відео пропонуємо план обговорення:
0:25 – наказ Міністерства юстиції України №1716/5 від 19.05.2020 рок;
3:15 – заповнення форми заяви державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади);
10:04 – правила заповнення форм реєстраційних заяв та вимоги до оформлення документі;
14:35 – відомості про систему оподаткування.
Для подальшого опрацювання конкретних форм заяв, надсилайте свої питання та побажання щодо обговорення тем. Нагадуємо, що зразки заяв Ви можете знайти на нашому сайті за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/zrazki_zayav