24-07-202411:55

Як отримати інформацію з Реєстру боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність)?

Інформуємо, що відомості з Реєстру боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність) надається у формі інформаційного листа за відповідним письмовим запитом до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), в якому необхідно вказати відомості про субʼєкта, щодо якого запитується інформація:
* для юридичних осіб - найменування, код за ЄДРПОУ, повна адреса місцезнаходження;
* для фізичних осіб-підприємців - прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про проведення державної реєстрації, повна адреса місцезнаходження (місця проживання/перебування).
* для фізичних осіб - прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта у формі книжечки / номер паспорта у формі картки, повна адреса місця проживання (перебування).
 
   У запиті необхідно вказати підстави для отримання відомостей, обґрунтування необхідності в оперативному отриманні таких відомостей, спосіб (адресу) отримання інформаційного листа.
											</div>
				</div>
			</div>
		</div>
	</div>
</section>
		<footer id=