15-03-202314:25

Підписано меморандум з ще одною громадою про співпрацю щодо доступу нотаріусів до реєстрів територіальних громад та безоплатних консультацій для громадян

   Близько трьох робочих днів зможуть економити громадяни та нотаріуси щодо отримання послуг завдяки співпраці, яка сьогодні була налагоджена між #центральнаюстиція, Нотаріальною палатою України у Київській області та громадою Броварів.
 
   Керівник Центрального МУ МЮ (м.Київ) Кирило МІНЕНКО спільно з головою відділення Нотаріальної палати України у Київській області Каріною ДЕРУН підписали меморандум з міським головою Ігорем САПОЖКОМ.
 
   До зустрічі та обговорення ініціатив щодо розвитку регіону та послуг, які надаються громадянам, долучились регіональний координатор Центрального управління Мін’юсту Віталій ГДИЧИНСЬКИЙ, нотаріус Олег ІВАНЕНКО, керівник Управління нотаріату Вікторія НЕСТЕРЕНКО та начальник відділу з питань нотаріату Світлана МАРИЩУК.
 
   Під час зустрічі обговорили можливості електронної взаємодії та обміну інформацією, що містяться у реєстрі територіальних громад, а це зменшить кількість довідок, які необхідні мешканцям для вчинення нотаріальних послуг.
 
   Відтак, комунікація між сторонами стане оперативнішою та максимально зручною для громадян.
 
   Нагадаємо, що співпраця вже налагоджена з 10 громадами регіону. Це якісно підвищило ефективність вчинення нотаріальних дій, а також забезпечить доступність населення Київської області для отримання безоплатних онлайн та офлайн консультацій нотаріусів на базі центрів надання адміністративних послуг Київщини.
 
   Деталі реалізації проєкту доступні на нашому сайті у окремій рубриці: